TED Edirne Koleji'nden eğitimde fırsat eşitliğine tam destek

Öğrenimde başarılı ancak maddi imkanları kısıtlı öğrencilere burs sağlamak için düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu'na TED Edirne Koleji'nden 70 yönetici ve öğretmen katıldı. TED Edirne Koleji İstanbul Maratonuna katılan TED okulları arasında en çok bağışçıya ulaşan 4. Kurum oldu.

TED Edirne Koleji'nden eğitimde fırsat eşitliğine tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitimde fırsat eşitliği için N Kolay İstanbul Maratonu'na 70 kişilik bir ekiple katılan TED Edirne Koleji büyük bir duyarlılık örneği gösterdi. İstanbul'da gerçekleştirilen N-kolay Maratonu'na katılan TED Edirne Koleji'nden Yöneticiler ve öğretmenlerden oluşan 70 kişilik ekip başarılı ancak maddi imkanları kısıtlı öğrencilere koşarak umut oldu.

TED Edirne Koleji toplanan bağışlar sonrasında İstanbul Maratonundaki TED okulları arasında en yüksek miktarda bağış toplayan 9. kurum, en çok bağışçıya ulaşan ise 4. Kurum oldu.

Türk Eğitim Derneği tarafından N Kolay İstanbul Maratonu'nda toplanan bağışlar tam destek burslu çocukların bir yıllık eğitimine katkı sağlayacak. Yapılan bağışlar Tam Destek Bursu ile devlet okullarında okuyan başarılı öğrencilerin akademik eğitiminde, sanatsal-sportif faaliyetlerinde kullanılacak. Kumru Öngün