TED Edirne Koleji'nde atölye çalışması gerçekleştirildi

TED Edirne Koleji İlkokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (PDR) Birimi tarafından gerçekleştirilen 'Şehrimizin değerlerini üretiyoruz Projesi' kapsamında atölye buluşması yapıldı. Öğrenci ve velilerin bir araya geldiği buluşmaya yoğun katılım sağlandı. Proje çerçevesinde üretilen ürünler düzenlenecek kermeste satışa sunulacak.

TED Edirne Koleji'nde atölye çalışması gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji’nde 'Şehrimizin değerlerini üretiyoruz Projesi' kapsamında atölye çalışması düzenlendi. Öğrenci ve veliler tarafından el emeği göz nuru ürünler yapıldı. Kente özgü üretilen değeler 13 Ocak’ta düzenlenecek kermeste satışa sunulacak. Kermesten elde edilecek gelir sosyal yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

TED Edirne Koleji PDR Birimi tarafından sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Öğrencilerin üretkenlik ve girişimcilik konularında gelişimini sağlamak amacıyla düzenlenen projede kültürel değerlen üzerinde farkındalık oluşturmak amaçlandı. Üretim ve girişim alanlarında deneyimsel alan oluşturmak, kentte kültürel olarak ürünler hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla başlatılan proje veliler tarafından yoğun ilgi gördü.

TED Edirne Koleji öğrenci ve velileri, 'Şehrimizin değerlerini üretiyoruz Projesi' ile kentin değerlerini üretmeye başlamanın heyecanını yaşadı. Öğrenci-veli atölyesine katılan TED Edirne Koleji öğrenci ve velileri, Seramikten Ters Lale, Edirne Mis Meyve Sabunu, Edirnekari ve Edirne Aynalı Süpürge yapmayı öğrendi.

"Sizleri Edirne'mizin değerlerini üretmeye davet ediyoruz"

Proje çerçevesinde TED Edirne Koleji tarafından öğrenci velilerine atılan mesajda, 'Şehrimizin Değerlerini Üretiyoruz Projesi' ile Edirne’mizin değerlerini okulumuzda üretmeye başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Bu projenin üretkenlik teması kapsamında velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte, Seramikten Ters Lale, Edirne Mis Meyve Sabunu, Edirnekari ve Edirne Aynalı Süpürge atölye çalışmaları yapacağız. Projenin girişimcilik aşamasında üretilen değerlerimiz kermes ile satışa sunulacaktır. Siz değerli velilerimizi bu projenin her aşamasında aramızda görmekten onur duyacağız" ifadelerine yer verildi.

Proje çerçevesinde kente özgü üretilen değerler, 13 Ocak 2023 tarihinde TED Edirne Koleji'nde düzenlenecek kermeste görücüye çıkacak. Kermesten elde edilecek gelirler ise sosyal yardım kuruluşlarına bağışlanacak.