TED EDİRNE KOLEJİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN 'KÜTÜPHANE KARDEŞLİĞİ' PROJESİ

TED Edirne Koleji İlkokulu ve Edirne Abalar Köyü İlkokulu öğrencileri 'Kütüphane Kardeşliği' Projesi kapsamında bir araya geldiler.

TED EDİRNE KOLEJİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN 'KÜTÜPHANE KARDEŞLİĞİ' PROJESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, 'Kütüphane Kardeşliği' projesi kapsamında Abalar Köyü İlkokulu'nu ziyaret etti. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen bu etkinlikte öğrenciler, kitaplar aracılığıyla kaynaşıp arkadaş olmanın keyfini çıkardı. Kartonlar ve boyama kalemleri ile okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler birlikte oluşturdukları pankarta "Kütüphane Kardeşliği" yazarak toplumsal farkındalığa dikkat çekti.

Örnek projelere imza atan ve toplumsal konulara duyarlı olan TED Edirne Koleji öğrencileri, Kütüphane Kardeşliği Projesi ile köy okullarındaki öğrenciler için istedikleri kitaplara ulaşması açısından sevindirici bir adım attı.

'Kütüphane Kardeşliği' projesi kapsamında Abalar Köyü İlkokulu öğrencileriyle heyecan ve mutluluk yaşayan TED Edirne Koleji öğrencileri, bu projeyle eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı,okullar arası iletişim ve işbirliğini geliştirmeyi,öğrencilere toplumsal sorumluluk bilinci kazandırmayı amaçlayarak hedeflerine ulaştı.

Kumru Öngün-Emir Can Güllü