TED EDİRNE KOLEJİ 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADI

TED Edirne Koleji'nde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında TED Edirne Koleji Lise'si öğrencilerin yıl içerisinde spor dallarında gösterdikleri başarıların ödülleri törenle verildi.

TED EDİRNE KOLEJİ 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji'nde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi. Kutlamalar coşkuyla yapıldı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Ardından TED Edirne Koleji Lisesi Müdürü Kaan Sezgin ve TED Edirne Koleji Lisesi öğretmenlerinden Gülşah Erol 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konuşma yaptı.

Kutlamalar kapsamında gerçekleştirilen programda TED Edirne Koleji Lisesi öğrencilerinin yıl içerisinde spor dallarında gösterdikleri başarıların ödülleri törenle verildi. Program sırasıyla oratoryo gösterisi, modern dans gösterisi, spor etkinlikler gösterisi, Sabiha Gökçen canlandırması, Vals gösterisi, Sadi Irmak canlandırması, müzik korosu, Afet İnan canlandırması, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, gençliğin ataya cevabı, 19 Mayıs Marşı ve kapanış şeklinde gerçekleştirildi. 

Barış Karapaça