VATANDAŞLAR MÜZİĞE DOYACAK

Edirne'de 'Trakya Müzik Festivali' bu yıl 20-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Birçok ünlü sanatçının konser vereceği festivalde vatandaşlar müziğe doyacak.

VATANDAŞLAR MÜZİĞE DOYACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de 'Trakya Müzik Festivali' 20-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Vatandaşlar festivale yoğun ilgi gösteriyor. Biletler aylar öncesinden tükendi. Birçok ünlü sanatçının konser vereceği festivalde vatandaşlar müziğe doyacak. Organizasyon sorumlusu Aziz Gül, salgın döneminde tedbirler kapsamında gerçekleştirilen açık hava konserlerine bu yıl vatandaşlar tarafından yoğun gösterildiği söyledi.

            Vatandaşların 3 gün boyunca birçok sanatçıyı dinleme fırsatı bulacağını belirten Gül, "Birbirinden renkli konserlerle kulakların pası silinecek. Kovid-19 salgınında özlediğimiz günlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu yıl yoğun bir ilgi var. Biletlerimiz aylar öncesinden tükendi. Kapıda satışlarımız da olacak. Çok güzel dolu dolu bir festival olacağını düşünüyoruz" dedi.

Festivalde, HaykoCepkin, Dolu Kadehi Ters Tut, Perdenin Ardındakiler,Dedublüman, Cem Adrian, Madrigal, Evdeki Saat,Yedinci Ev, Deforme, Edis,Yeni Türkü,Retrobüs,Tuğkan,Dip  gibi isimler sahne alacak.

            20 Mayıs Cuma gününden itibaren başlayacak olan konserlere Türkiye'nin birçok ünlü sanatçısı katılacak. Festivale de konserlerin yanı sıra , sosyal sorumluluk projeleri ile sürpriz çekilişler de olacak. 

Ebru Yıldız Günenç