'Süloğlu'nda 'Aile Okulu' projesi devam ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Aile Okulu' projesi kapsamında başlatılan çok yönlü destek sağlanan eğitimler Süloğlu'nda devam ediyor.

'Süloğlu'nda 'Aile Okulu' projesi devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Aile Okulu” projesi kapsamında başlatılan anne babalara sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre ve ilk yardımın da aralarında bulunduğu 14 farklı konuda çok yönlü destek sağlanan projenin eğitimleri, Süloğlu’nda devam ediyor.

Eğitim içeriği sürekli güncellenen ve farklı kesimlerden birçok kişiye ulaştırılan eğitimlere muhtarlar da dâhil edildi.  Aile Okulu projesiyle belirlenen 14 alanda Milli Eğitim Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlıkları arasında  imzalanan 'Ailelerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi' Protokolü gereği programa dahil edilen 'Trafik Bilinci' modülü eğitimlerine 4 Mahalle ve 10 Köy Muhtarının katılımı ile Halk Eğitim Merkezi’nde başladı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya; Muhtarlar aracılığı ile daha çok aileye eğitimin yaygınlaştırılmasının önemine değinerek bu konuda kendilerinin desteğinin önemini vurguladı.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN