Söylemez'in adı evinin sokağında yaşatılacak

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Berk Söylemez'in adı Edirne'de evinin bulunduğu sokakta yaşatılacak.

Söylemez'in adı evinin sokağında yaşatılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et


 Başarılı gazeteci çalışma arkadaşları kadar görev yaptığı şehrin sakinleri tarafından da sevildi.
 Berk Söylemez'in isminin, evinin bulunduğu sokağa verilmesi için Edirne Belediye Meclisine önerge sunuldu.
 Oy birliğiyle kabul edilen önergeyle Edirne Fatih Mahallesi 2'nci sokağa Berk Söylemez'in adının verilmesi kararlaştırıldı. 39 yaşındaki Söylemez, geçirdiği bisiklet kazası sonrası 17 gün yaşam mücadelesi verdi. Çok sayıda habere imza atan Berk Söylemez, 13 Eylül'de hayata veda etti. Değerli arkadaşımız, çalışkanlığı, güler yüzü ve meslek aşkıyla daima hatırlanacak.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, mecliste yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Berk'in isminin evinin önündeki sokağa isminin verilmesi için dilekçe vermiştik geçtiğimiz ay. Komisyon bu dilekçeyi görüştü. Komisyonumuzun da oy birliğiyle uygun görmesi üzerine, o sokağa Berk Söylemez isminin verilmesi oy birliğiyle uygun görüldü. Bir kez daha kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, basınımıza ve Edirneliler'e sabır diliyorum. Fatih Mahallesi 2'nci sokağa verilmesini oylarınıza sunuyorum.”

Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Berk Söylemez’in adı Fatih mahallesi 2’inci sokağa verilmesi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.  

EBRU YILDIZ GÜNENÇ