• Haberler
  • Edirne
  • Son Toplantıda 'Hakkımı Helal Etmiyorum'  gerginliği

Son Toplantıda 'Hakkımı Helal Etmiyorum'  gerginliği

Edirne Belediye Meclisi'nin yerel seçimler öncesinde son toplantısı gerçekleştirildi. Mart Ayı toplantısına belediye meclis üyesi Mevlüde Baş'ın konuşması damga vurdu. Baş, 'hakkım varsa başta Recep Gürkan başkanım olmak üzere tüm meclis üyesi arkadaşlarıma hakkımı helal etmiyorum.' Dedi.

Son Toplantıda 'Hakkımı Helal Etmiyorum'  gerginliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye meclis üyesi Mevlüde Baş yaptığı konuşmada, Edirne Belediyesi Meclis üyeliği görev sürecinde Edirne’nin ve Edirnelinin menfaatlerini gözetirken birçok kez mobbing ve hakarete maruz kaldığını belirtti.

Recep Gürkan dahil olmak üzere tüm meclis üyelerine hakkını helal etmediğini söyleyen Baş, “yılmadım, yorulmadım, pes etmeden mücadele ettim. Beni üzen bir konu da bana hakaret edildiği zaman hemcinslerimden hiçbirinin bana sahip çıkmamasıydı. Kendilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Hiç de önemli değil. Bakınız; ben kindar değilim. 5 senelik süre içinde hakkım varsa başta Recep Gürkan başkanım olmak üzere tüm meclis üyesi arkadaşlarıma hakkımı helal etmiyorum. Görevler verilir ve süre tamamlanınca biter. Bu oturduğumuz koltuklara diğer arkadaşlarımız oturur. İnsan, her konuda adaletli olmayı başarırsa insanlık vasıflarına uygun yaşayabilir. Kötülük de iyilik de unutulmaz. Kıymetli Edirneli hemşerilerime seslenmek istiyorum; 5 yıl Edirne Belediyesi’nde şehrimizin her sorunu ile ilgili önergeler verdim ve yanlış olan her şeyin karşısında durdum. Şimdi de İYİ Parti İl Genel Meclisi üyeliğine adayım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Herkese teşekkür ederim.” Dedi.

-Haber Merkezi

HABER MERKEZİ