Sınır Beyi'nden İba'ya teşekkür

Sınır Beyi Taraftarlar Derneği Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba'ya desteklerinden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Sınır Beyi'nden İba'ya teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın Edirnespor’a destek vererek futbolcuların birikmiş alacaklarının ödenmesini sağladı.  Sınır Beyi Taraftarlar Derneği İba’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sınır Beyi Taraftarlar Derneği de İba’ya teşekkür mesajı yayımladı.

Dernek tarafından yayımlanan mesajda, “Geçtiğimiz günlerde kulüp kaptanımız tüm futbolcular adına sosyal medyasında paylaşım yaparak sezon başından beri yaşanılan ekonomik sıkıntıların altını çizerek konulardan bahsederken bu zamana kadar Edirnesporumuz ve şehrimiz için ellerinden geleni yaptıklarını belirtmişti. Devam eden süreçte olumsuzlukların üstesinden gelinmediği takdirde birtakım aksaklıklardan söz edilmişti. Başarılı geçirdiğimiz sezonda takımımız üst lig için Play-Off potasındayken yaşanılan ekonomik sıkıntılar yüzünden bu durumda olmamız, kulübümüzün ekonomik olarak destek görmemesi bizleri derinden üzüyordu. Yıllardır hayalini kurduğumuz üst liglere bu kadar yakından şarkımızın böyle sebeplerden yarım kalmasından endişeleniyorduk. İçimizi rahatlatan açıklamayı bu akşam kulübümüz paylaştı. Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Sayın Belgin İba tarafından futbolcularımızın birikmiş peşinat ve maç primlerinin ödenmiş olduğu haberini sevinçle karşılıyoruz. Bu vesileyle Sayın Belgin İba hanımefendiye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyor, takımımız ve şehrimiz için yapılan bu desteğin tüm şehrimize örnek olmasını temenni ediyoruz.” İfadelerine yer verildi. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar