Şanal ve Çalışkan ailelerinin mutlu günü

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Turgut Şanal ile Doktor Nilay Çalışkan düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Şanal ve Çalışkan ailelerinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Turgut ve Nilay çifti hayatlarını birleştirme ve ömür boyu sürecek birliktelikleri için evet diyerek dünya evine girdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreninde Şanal ve Çalışkan ailelerini eş, dost ve yakınları yalnız bırakmadı.

Çiftin nikâhı, Edirne Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törenle kıyıldı. Edirne Emniyet Müdürlüğü  Özel Kalem Müdürü Turgut Şanal ile Doktor Nilay Çalışkan nikâh merasimine gelen konukları kapıda karşıladı.  Atatürk Kültür Merkezi nikah salonunda gerçekleştirilen merasimde heyecan dolu anlar yaşandı.

Nikah merasimine katılan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Sağlık Müdürü Dr. M. İshak Yıldırım Turgut Şanal'ın ve Nilay Çalışkan'ın nikah şahidi oldu.

Edirne Gündem Gazetesi ailesi olarak Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Turgut Şanal ile Doktor Nilay Çalışkan'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Düzenlenen nikah merasimine İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, İl Sağlık Müdürü Dr. M. İshak Yıldırım, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, meslektaşları katılım sağladı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ