Şahinbaş, Türkeş'in ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, 4 Nisan 1997 yılında vefat eden Alparslan Türkeş'in vefatının yıl dönümü sebebiyle mesaj yayımladı.

Şahinbaş, Türkeş'in ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şahinbaş mesajında, Alparslan Türkeş’in ülkücü-milliyetçi hareketin önderi olduğunu ve 26’ıncı ölüm yılında rahmetle andıklarını kaydetti.

Türkeş’in Türk-İslam davası uğruna son nefesine kadar çalıştığını belirten Şahinbaş, “Türkeş, inanç, bilgi, cesaret ve kararlılık gibi önemli özelliklere sahip olan değerli bir şahsiyet olarak tehlikelere ve tüm zorluklara karşı cesaretle göğüs germiş ve ömrü boyunca yılmadan, yorulmadan azimli bir şekilde inandığı Türk-İslam davası uğruna çalışmayı son nefesine kadar devam ettirmiştir. Cennet mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş, hayatı boyunca Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için Türk milleti ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir. Liderliği, azmi ve bilgisiyle herkes tarafından takdirle karşılanan Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslam âleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha çok artmıştır. Ülkücü Gençlik, şehadetin, sadakatin, iradenin ve inancın Türk milliyetçiliği ile buluşma noktasıdır.” Dedi.
 

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ