Sağanak kentte etkili oldu

Edirne'de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Hava Tahmin ve Erken Uyarı merkezinden yapılan uyarıları ardından kentte hazırlıksız yakalanan vatandaşlar yağmurda ıslanmamak için saçak altlarına sığındı.

Sağanak kentte etkili oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de dün öğle saatlerinden etkisini gösteren sağanak olumsuz etkiledi. Kısa sürede etkisini gösteren yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altlarına sığındı.

                Sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Dün öğle saatlerinden etkisini gösterenve yarım saat süren yağış, vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Fırtına nedeniyle ise vatandaşlar zaman zaman yürümekte zorluk çekti.

Yağış kısa sürede cadde ve sokaklarda su birikintilerine yol açtı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altıları ve dükkanlara sığındı. Araç sürücüleri ise trafikte zor anlar yaşadı. Kısa süreli etkili olan yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla kaplandı.

                Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Lodos Fırtınası uyarısı gerçeğe döndü. Kentte şiddetli lodos etkili oldu. Lodos ile birlikte etkisini gösteren yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.