• Haberler
  • Edirne
  • Ravalı Kolları Sıvadı, 'Biz Varsak Uzunköprü İçin Hala Umut Var'

Ravalı Kolları Sıvadı, 'Biz Varsak Uzunköprü İçin Hala Umut Var'

AK Parti Uzunköprü'de devam eden heyecanlı bekleyiş sona erdi. AK Parti'nin Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı oldu.

Ravalı Kolları Sıvadı, 'Biz Varsak Uzunköprü İçin Hala Umut Var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katılımı ile 8 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen ‘AK Parti Edirne İlçeleri Aday Tanıtım Toplantısı’nda Ravalı’nın ismi resmen duyuruldu. Tanıtım toplantısının ardından ise AK Parti’nin adayı Ravalı partisinin ilçe başkanlığı önünde Belediye Başkan Adayı sıfatı ile ilk basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ravalı, partililerinin coşkusu eşliğinde yeni dönem için dikkat çeken mesajlar verdi.

AK Parti İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında ‘Uzunköprü Belediye Başkanı Adayı’ olarak Uzunköprülülere hitap eden Mustafa Ravalı ‘değişim’ vurgusunda bulundu. Ravalı ve partililer açıklamadan önce Atatürk Heykeli önünde saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. “Uzunköprü’ye olan sorumluluğumun farkındayım” diyen Ravalı açıklamasında, “Sizlerin destekleri, genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle almış olduğum bu önemli görev tebliğinden dolayı onur duyuyorum. Uzunköprü’müzün değişim ve gelişim yolculuğunun ilk adımını bu gün burada sizlerle birlikte atmanın heyecanını, mutluluğunu kelimelerle tarif etmek imkansız. Sizlere ve Uzunköprü’ye olan sorumluluğumun farkındayım Kimsenin şüphesi olmasın. 1 Nisan’da Uzunköprü faklı bir sabaha uyanacak” vurgusunda bulundu.

UZUNKÖPRÜ’YÜ ŞAHLANDIRMA SÖZÜ!

Uzunköprü’nün asli problemlerine değinen Ravalı, “Mahalle mahalle, sokak sokak, adım adım, bir arada ve ortak akılla Uzunköprü’yü gerçek belediyecilikle tanıştıracağız.İstihdam, sosyal donatı alanları, yol ve kaldırım düzenlemeleri, alt yapı, otopark, imar planlaması, öncelikli ihtiyaçların tespiti ve doğru proje üretimi, ekonomik kalkınma, kentsel planlama, çoğulcu yönetim anlayışı gibi eksikliklerin yarattığı sorunlarla boğuşan Uzunköprü’müzde değişim zamanı gelmiştir. Vakit artık Uzunköprü vaktidir. vakit; Sokaklarında büyüdüğümüz, okullarında okuduğumuz, evlatlarımızı büyüttüğümüz, ailemize yuva kıldığımız Uzunköprü’müze olan borcumuzu ödeme vaktidir” ifadelerine yer verdi.

RAVALI HEM DUYGULANDI HEM DUYGULANDIRDI

Sürecin en başından bu yana ‘Uzunköprü’ye olan borcumu ödemek istiyorum’ diyen Ravalı, “Şehrimizde Yüzyılın değişimini, gelişimini benimle birlikte başlatmaya Var mısınız ?’ şeklinde sorduğu soruya karşılık konuşmasını dinleyenlerden aldığı güçlü karşılığın ardından duygulandığı görüldü. Ravalı konuşmasının son bölümünde ise, “Bizler varsak Uzunköprü için de hala umut var” diyerek çıktığımız bu yolda, umudu olduğumuz bu şehrin evlatlarını, hak ettiği Uzunköprü’ye kavuşturmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Ve Mutlaka başaracağız. Mazisi; Tarımdan, spora…  Sanayiden ticarete kadar başarılar ile dolu ilçemizi tekrar eski parlak günlerine döndürmek için çıktığım bu yolda tek ihtiyacım olan sizlerin desteği.  Uykusuz kalmak, yorulmak gibi bir derdimiz hiçbir zaman olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada; yürüyeceğimiz hizmet yolunda yoldaşım,  bana ağabey, abla, kardeş olan kıymetli ailem, vereceğiniz mücadele için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum. Ardımıza tarihimiz, önümüzde geleceğimiz... Siz varsanız bende varım. Bizler varsak Uzunköprü için de hala umut var demektir. Millete hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda Allah her birimizin yar ve yardımcısı olsun…” dedi. Konuşmasının ardından Ravalı partilileri ile bol bol fotoğraf çektirdi.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ