PTT Edirne Şubesi Vali Kırbıyık'ı makamında ziyaret etti

PTT'nin 182'inci kuruluş yıl dönümü kapsamında PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki heyet Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret etti.

PTT Edirne Şubesi Vali Kırbıyık'ı makamında ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PTT'nin 182'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki heyet Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret etti. Akalın ve beraberindeki heyet yapılan çalışmalar hakkında Vali Kırbıyık'a bilgi verdi.

182'inci kuruluş yılı kapsamında PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Kırbıyık, makamında kabul ettiği heyete başarılarının devamını dileyerek PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümünün kutladı.

Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından birisinin de PTT olduğunu dile getiren Vali Kırbıyık, "23 Ekim 1840 yılında kurulan ve ülkemizin her köşesine hizmet götüren köklü kuruluşlarımızdan PTT, değişen ve sürekli yenilenen teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak, son teknolojinin kullanıldığı bir kurum haline geldi. Devletimizin önemli kuruluşlarından birisi olan PTT'nin 182. kuruluş yıldönümünü kutluyor, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız başta olmak üzere Genel Müdüründen dağıtıcısına kadar her kademedeki çalışanlarına başarılar diliyorum" dedi.