PTT'nin 182'inci yılına özel anlamlı hediye

PTT'nin 182'inci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında etkinlikler düzenlendi. PTT Edirne Şubesine gelen 182'inci müşteriye pul koleksiyonu ve hediyeler verildi.

PTT'nin 182'inci yılına özel anlamlı hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Posta, kargo, bankacılık, lojistik ve e ticaret gibi birçok alanda hizmet veren PTT AŞ'nin 182'inci kuruluş yılı Saraçlar Caddesi'ndeki PTT'de kutlandı.

                Türkiye'nin en köklü kurumlardan olan PTT'nin 182'inci yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte şubeye gelen 182'inci müşteriye hediyeler verildi. 182'inci müşteri Mehmet Ali Acar'a, PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın tarafından 182.yıla özel hazırlanan pul koleksiyonu verildi.

                İlk kez böyle bir hediye aldığını dile getiren Acar, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Böyle anlamlı bir yılda 182'inci müşteri olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Acar, PTT'yi hatırlatacak birçok hediye olduğunu, ilk emekli maaşını almaya geldiğinde karşılaştığı sürpriz karşısında şaşkınlık yaşadığını aktardı.

                Etkinlik kapsamında konuşma yapan PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, PTT'nin 23 Ekim 1840 tarihinde kurulduğunu hatırlattı.

Akalın; 'Neredeyse 2 asra yakındır bu kurum ayakta ve hizmet veriyor. Posta kargo lojistik, E-Ticaret gibi branşlarda vatandaşlara hizmet veriyoruz. Kuruluşun 182'nci yılına özel nostaljik bir hediye hazırladık ve bu hediyeyi 182. müşteriye takdim ettik.' Dedi.

Saraçlar Caddesi'nde bulunan PTT şubesinde gerçekleştirilen etkinliğin ardından PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki personel Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret etti.