Özel yüreklere anlamlı davet

Edirne İl Müftülüğü Himayelerinde Engelli Koordinatörlüğü tarafından Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi'nde iftar programı gerçekleştirildi.

Özel yüreklere anlamlı davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Müftülüğü Himayelerinde Engelli Koordinatörlüğü tarafından Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler iftar programı gerçekleştirildi.

İftar programına, özel gereksinimli öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.

İl Müftülüğü engelli koordinatörü Fatma Akgün, Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Kadın ve Gençlik Kollarının çalışması ile düzenlenen iftar akşamında özel gereksinimli öğrencilerle tanışma fırsatı elde etti.

Ülkeye 21 Mart Dünya Down Sendromu gününde Trsome Games 2024 Down Sendromu Dünya Şampiyonası Judo Branşı 63 kilogramda gümüş madalya kazanan Aleyna Yıldız, hayat hikâyesini anlatırken bazı öğrenciler ise gönüllü olarak ilahi söyledi.

 

Davetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “Bu özel günde şehrimizin en özel ve temiz yürekli insanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Onların dualarını almak, oruçlarına ve iftar sevinçlerine ortak olmak bizim için büyük bir onur. Bu vesileyle davetimize icabet eden öğrencilerimize, ailelerimize ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.  Dilek Şahin