Özel tasarımlı ürünler, evlenecek çiftlerin ilgi odağı oluyor

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte düğün, nişan gibi cemiyet yapacak olan çiftler de hazırlıklara başladı. Alışveriş telaşına başlayan çiftlerin tercihi ise özel tasarımlı ürünlerden yana oluyor. Tasarım ürünler satan Elif Aktaş, evlenecek olan çiftlerin kendilerine özel tasarımları tercih ettiğini aktardı.

Özel tasarımlı ürünler, evlenecek çiftlerin ilgi odağı oluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte düğün sezonu hazırlıkları da başladı. Evlilik hayali kuran çiftler kız isteme, nişan ve söz gibi geleneksel olan merasimler için alışveriş yapıyor. Yeni ve farklı tasarım ürünler genç çiftlerin ilgi odağı oluyor.

İlk Bahar mevsiminin gelmesiyle nişan alışverişlerinin başladığını belirten çeyiz dükkânı işletmecisi Elif Aktaş, bazı çiftlerin kına ve düğün içinde hazırlık yaptığını ifade etti. Nişan için tepsi, çiçek ve çikolatanın vazgeçilmez olduğunu söyleyen Aktaş, geçtiğimiz yıllara göre özel siparişlerin arttığını aktardı.

Evlenecek olan çiftlerin eskiden gördüğünü aldığını şimdi ise telefondan model göstererek alışveriş yaptığını belirten Aktaş, "Herkes kendine özel olsun istiyor. Fiyatlar her bütçeye göre değişkenlik gösteriyor. Fiyatlar bin 500 liradan başlayıp isteklere göre 5 bin liraya kadar değişiyor” ifadelerine yer verdi. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ