Organik ürünler yoğun ilgi görüyor

Kış mevsiminde sık görülen soğuk algınlığı gibi hastalıklarda yaşanan artış nedeniyle doğal ürünlere talep artıyor. Organik ürün satışı yapan Neslihan Atakanı, vatandaşların doğal ürünlere yöneldiğini belirtti.

Organik ürünler yoğun ilgi görüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kış mevsiminde sık görülen grip, nezle, bronşit ve öksürük gibi hastalıklarda yaşanan artış nedeniyle vatandaşlar doğal ürünlere yöneliyor. 

Vatandaşlar kış mevsimini hastalanamadan geçirmek için ilcaların yanı sıra doğal ürünleri tercih ediyor.  Soğuk algınlığı gibi hastalıklardan kurtulmak isteyenler çam kozalağı şurubu ve özüne rağbet gösteriyor.

Son dönemde aktarlarda Kozalak şurubu ve kozalak ilgi görüyor.

Özellikle şiddetli öksürük şikayeti olan vatandaşlar, çam kozalağı şurubunu kullanarak çözüm buluyor.

Yaklaşık 8 yıldır organik ürünlerin satışını yapan Neslihan Atakanı, “ müşterilerin talebine göre 250-300 lira üzerine siparişleri ücret almadan evlere ve işyerlerine teslim ediyorum.  Satışlardan elde ettiğim gelirle motosiklet aldım.” Dedi.

Halk arasında organik abla olarak tanınan Atakanı, gelen siparişleri motosiklet ile evlere ve iş yerlerine teslim ediyor.

Kozalak şurubu ve özünün bir çok salgın hastalığa iyi geldiğini ifade eden Atakanı, “Özellikle mevsim geçişlerinde görülen grip, nezle, geçmeyen öksürük, astım, bronşit ve influenza gibi salgın hastalıklarına karşı şifa olacak ürünler talep görüyor. çam kozalağı özü, kozalak şurubu, keçiboynuzu ve andız pekmezi gibi ürünler satıyorum.  Bunların yanı sıra yöresel ürünler reçel, bal, tereyağı, salça gibi ürünleri farklı illerden tedarik ederek satış yapıyorum.” İfadelerini kullandı.

Atakanı, Bu yıl en çok bağışıklığı güçlendirici ve soğuk algınlığına bağlı geçmeyen öksürüğe iyi gelen ürünlerden sipariş aldığını belirtti.

EBRU YILDIZ GÜNENÇ