Olumsuz hava alışverişi etkilemedi

Soğuk ve yağışlı hava vatandaşın pazar alışverişine engel olmadı. Her hafta Cuma günü kurulan Ulus Pazarı doldu taştı.

Olumsuz hava alışverişi etkilemedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de her hafta Cuma günü kurulan yerli ve yabancı turistlerin büyük rağbet gösterdiği Ulus Pazarı doldu taştı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen vatandaşlar pazara akın etti.

Kış mevsimi Aralık ayının başlamasıyla birlikte etkisini gösteriyor. Kentte hava sıcaklığı ortalama 7 derece civarında seyrediyor. Soğuk hava ve yağış yine de vatandaşlar pazar alışverişine engel olamadı. Halk arasında sosyete pazarı olarak da bilinen Ulus Pazarı, olumsuz hava koşullarına rağmen en yoğun günlerinden birini yaşadı. 

Pazar esnafı sabahın erken saatlerinden itibaren tezgahlarını hazırladı ve müşterilerini beklemeye başladı. Vatandaşlar uygun fiyatlı ürün bulabilmek için pazarın yolunu tuttu. Kış aylarının gelmesiyle birlikte özellikle kışlık kazak, bot, mont, yelek, çorap ve pijama gibi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen yerli ve yabancı vatandaşlar Pazar tezgahlarını tek tek gezdi.

Vatandaşlar en çok dökme ürün satan esnafın tezgahında yoğunluk oluşturdu. Bulgar turistler gıdadan giyime kadar her türlü ihtiyaçlarını yine Ulus Pazarı’ndan karşıladı. Pazar esnafı olumsuz hava şartlarına rağmen yaşanan yoğunluktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

 

 

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
Olumsuz hava alışverişi etkilemedi
Olumsuz hava alışverişi etkilemedi
EBRU YILDIZ GÜNENÇ