• Haberler
  • Edirne
  • Muhtar adayı Tekirdağlı'dan  mahalle sakinlerine indirim sözü

Muhtar adayı Tekirdağlı'dan  mahalle sakinlerine indirim sözü

Mart ayının sonunda gerçekleştirilecek seçimlerde muhtar adaylarını çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Erkan Tekirdağ, Bu güne kadar mahalle sakinlerinin her ihtiyacında yanında olmaya çalıştığını ve gönüllerde büyük bir yer edindiğini söyledi.

Muhtar adayı Tekirdağlı'dan  mahalle sakinlerine indirim sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fatih Mahallesi'nde esnaf olan Erkan Tekirdağ, mahalle sakinlerinin ilgisi ve talebi sonrası muhtar adayı oldu. mahalle sakinlerinin desteği ve güvenini kazanan  Tekirdağ, projelerinden bahsetti.

vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacağını belirten Tekirdağ, “10 yılı aşkın süredir Fatih Mahallesi'nde esnaflık yapıyorum. Mahalle sakinlerinin her türlü sorun ve sıkıntısında yanında olmaya çalıştım. Aileden bir birey gibi sıcak bir bağ oluştu aramızda. Muhtar adayı olmamda mahalle sakinlerinin talep ve desteklerinin büyük payı var. Vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacağım.” Dedi.

Tekirdağ, İş yerinde her türlü hırdavat malzemesinden zücaciye ürünlerine kadar tüm ürünlerin satıldığını aktararak muhtar olması halinde işyerinden alışveriş yapan mahalle sakinlerine yüzde 40 indirim yapacağını ve zam uygulamayacağını açıkladı.

Tekirdağ, bu güne kadar mahalle sakinlerinin her ihtiyacında yanında olmaya çalıştığını ve gönüllerde büyük bir yer edindiğini dile getirdi.

Halkım değişimden yana olduğunu ifade eden Tekirdağ, “Ev ve kıraathanelere yaptığımız gezilerde gördük ki; Fatih Mahallesi zaten beni gönüllerin muhtarı yapmış. Benden önce verilen hizmetin aksine mesai saatlerinde yalnızca telefonla ulaşılabilecek muhtar değil, sürekli muhtarlıkta bulunan ve hatta mesai saatleri dışında da hizmet veren bir muhtar olacağım. Halkımız değişimden yana ve bunu da 31 Mart günü yüksek oy farkıyla sandığa yansıtacaklardır.” Şeklinde konuştu.

Projelerinden bahseden Tekirdağ, “mahallede halk ekmek satış noktaları, su faturası ödeme noktaları, çocuklar için oyun alanları, sokak hayvanları için besleme alanları oluşturulmasını sağlamayı hedefliyoruz. Mahalle sakinlerim bana ne istekleri ve sorunları varsa bildirsinler ben onu çözene kadar en üst mertebeye kadar gidip çare arayacağım. Muhtar halk ile iç içe olacak. Seçim sonrası da kahve ziyaretlerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Tekirdağlı, sokaktaki canlılar için de projeleri olduğunu ve besleme noktaları oluşturarak kışın soğuktan korunmaları için kulübeler yaptıracaklarını vurguladı.

 Tekirdağlı, ,iş yerinde 6 kedi baktığını ve hayvansever bir muhtar olacağını dile getirerek mahalle sakinlerine seslendi. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ