Miniklerin yemekleri, yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğrencilerinin elinden

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan, eğitim öğretim yılının 2. dönemi itibariyle uygulamaya konulan ücretsiz yemek hizmeti projesi kapsamında Edirne merkezde bu hizmetten yararlanan öğrencilerin yemekleri Edirne Serhat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mutfağında pişiyor.

Miniklerin yemekleri, yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğrencilerinin elinden
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okulun yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğrencilerinin, öğretmenleri gözetiminde büyük bir titizlikle hazırladıkları öğünler her gün yemek hizmeti verilen okullara güvenle ulaştırılıyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, yüzlerce öğrencimize yemek hizmeti veren mutfağı ziyaret etti. Mutfakta çalışan öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Arpacı, mutfakta incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde başlatılan ücretsiz yemek hizmeti uygulaması ile halihazırda ücretsiz yemek hizmeti alan öğrencilerin yanında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve pansiyonu olan okullarımızda eğitim öğretim gören birçok öğrencinin de ücretsiz yemek hizmetinden faydalandığını belirtti.

Meslek liselerinin her geçen gün üretime daha da fazla katkı sunduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Arpacı, yetiştirdikleri ve iş hayatına kazandırdıkları nitelikli iş gücünün yanında, Meslek liseleri yenilenen yüzü ve çağın getirdiği yeniliklere uygun açılan bölümleri ile öğrencileri tarafından tercih edilmeye devam ettiğini söyledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, ücretsiz yemek hizmetinin öğrencilerimize ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür edip, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Arpacı'ya ziyaretinde, müdür yardımcısı Cemal Turan ile okul müdürü Ali Sakarya da eşlik etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ