Minik öğrencilerden kitap ve oyuncak talebi

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde İl Genel Meclisini ziyaret eden Meliha Cankaflı Anaokulu öğrencileri, kitap ve oyunca talebinde bulundu.

Minik öğrencilerden kitap ve oyuncak talebi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Meliha Cankaflı Anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Öğrenciler, Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş tarafından karşılandı. Geçmiş, çocuklara meclisin işleyişi hakkında bilgi verdi. Meclis Başkanı Geçmiş'e merak ettiklerini soran öğrenciler, oyunca ve kitap talebinde bulundu.

"Edirne’nin sorunlarını halleden, çocuklara oyun bahçesi yapan, karar alan meclisiz"

Meliha Çankaflı Anaokulu Müdiresi Yasemin Taştan öğrenciler için anaokuluna tırmanma parkuru ve bilim atölyesi talebinde bulundu.Geçmiş, çocukları mecliste ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocukların meclisin geleceği olduğunu işaret eden Geçmiş, “29 Ekim 1923 yılında kurulan ve 100’üncü yıl etkinlikleri kutlama programları dahilinde Edirne İl Genel Meclisi’ni ziyaret ettiniz. Hani televizyonlarda izliyorsunuz ya Büyük Millet Meclisi’nde karar alıyorlar milletvekilleri. Bizler de burada Edirne’nin sorunlarını halleden, çocuklara oyun bahçesi yapan, karar alan meclisiz. İnşallah Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatacak olan, yarın da bu koltuklarda oturacak olan sizler olacaksınız” ifadelerine yer verdi. 

KUMRU ÖNGÜN