Milli Sporcu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş'ın kardeşi Milli Okçu Nilgün Özbaş Kobak hayatını kaybetti. Kobak için Edirne'de cenaze töreni düzenlendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milli Sporcu Son Yolculuğuna Uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş'ın kardeşi Milli Okçu Nilgün Özbaş Kobak yaşamını sürdürdüğü Amerika’da kalp krizini geçirerek hayatını kaybetti.

Türk okçuluğunun yetiştirdiği en parlak sporcular arasında gösterilen Milli Okçu Kobak’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Milli Sporcu Nilgün Özbaş Kobak, Türkiye’de okçuluğun yayılması ve gelişmesine ikiz kardeşi Belgin Özbaş ile elde ettikleri başarılarla büyük katkı sağlamıştı.

49 yaşında hayatını kaybeden Milli Okçu Kobak için Yeniimaret Mahellesi’ndeki 2.Beyazıt Külliyesi Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Kobak için Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazında, binlerce kişi saf tuttu. Cenaze namazının ardından Kobak’ın naaşı Yeniimaret Bademlik Mezarlığına defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine Vali Yardımcıları Ali Uysal ve Eyyüp Batuhan Ciğerci, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gündem Gazetesi olarak Merhume Nilgün Özbaş Kobak'a Allah'tan rahmet, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş'a ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

EBRU YILDIZ GÜNENÇ