Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmete başladı

Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2023 yılı başında faaliyetlerine başladı.

Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmete başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce Fen İşleri Müdürlüğü altında çalışan Park ve Bahçeler Birimi son dönemdeki örnek ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çekerken, hizmet alanının genişlemesiyle birlikte 2022 yılı Kasım Ayı Oğlan Meclis Toplantısı’nda alınan karar ile kurulan Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Keşan ve çevresinin daha da iyi bir görünüm alması, dinlenme, gezinti, park ve çocuk oyun alanları tesis edilmesi, temalı park ve yeşil alanların çoğaltılması, düzenlenmesi, bakımı, korunması faaliyetlerini yürütecek.

Park ve Bahçeler Müdürü Ali Caner Serbes, “Müdürlük olarak şehrimizin park ve bahçelerini modern ve marka şehir Keşan’a yakışır, vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın güzel zamanlar geçireceği alanlara dönüştürmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Mevsimsel budama çalışmaları, mevsimlik çiçek ekimleri, temalı park yapımları, yeşil alanlarda peyzaj düzenleme çalışmaları, yaz sezonu boyunca tırpan çalışmaları başta olmak üzere birçok noktada geniş bir faaliyet alanımız olacak. Müdürlük olarak hizmetlerimizi vatandaşımıza daha hızlı ulaştırmayı hedefliyoruz. Mezarlık birimimizi de Müdürlüğümüz bünyesinde hizmete devam edecek. Müdürlüğümüz ile ilgili istek talep ve önerilerini iletmek isteyen vatandaşlarımız Süleyman Sabri Öznal İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde bulunan müdürlüğümüzü ziyaret edebilir veya 0284 714 30 01 numaralı telefon üzerinden tarafımıza ulaşabilir.” dedi.

HABER MERKEZİ