MHP milletvekili adayları sanayi esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Yönetimi ve Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnaflarını ziyaret etti.

MHP milletvekili adayları sanayi esnafını ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında köy köy kapı kapı gezmeye devam ediyor. MHP il yönetimi ve milletvekili adayları sanayi esnaflarını ziyaret ederek tek tek esnaflarla sohbet etti.
MHP İl başkanlığından yapılan açıklamada esnafların MHP’yi destekleyecekleri aktarıldı.
              MHP İl başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “MHP Olarak; Milletvekili Adaylarımız İle Birlikte Sanayii Site Esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın heyetimize göstermiş olduğu ilgiye, alakaya çok teşekkür ediyor, Saygılar Sunuyoruz.  Sanayii Esnafımız MHP Diyor! Zillet ittifakı teröristlerle kol kola gezer, PKK Kılıçdaroğlu için oy isterken Cumhur İttifakı, Aybüke Yalçın'ı şehit eden terör örgütüne darbe üstüne darbe vuruyor. Miting yapıyorlar karşılarında HDP bayrağı sallayanlar var. Millet kör değil görüyor bunu ama sahnede bizim HDP ile alakamız yok PKK’nın Allah belasını versin diyorlar. Omurga, Şeref, Haysiyet Hiç biri yok bunlarda.”
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ