• Haberler
  • Edirne
  • MHP Edirne Kadın Kolları ekibi gazetecileri ziyaret etti

MHP Edirne Kadın Kolları ekibi gazetecileri ziyaret etti

Cumhur İttifakı Ortağı MHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Baz Basın Medya A.Ş. bünyesinde hizmet veren Edirne Haber ve Gündem Gazetelerini ziyaret etti.

MHP Edirne Kadın Kolları ekibi gazetecileri ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Ortağı MHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen ve il kadın kolları yönetiminde bulunan Elif Üstün, Güler Alper, Neşe Sazdır 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde kentteki yerel gazeteler ve ajansları ziyaret etti.

Basının vatandaşların bilgilendirilmesi ve doğru habere ulaşma noktasında bir köprü görevi gördüğünü belirten Cumhur İttifakı Ortağı MHP Edirne İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen, Cumhur İttifakı ortakları olarak yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Delen, görevlerinde kolaylıklar dileyerek başarılarının devamını diledi. 

 

HABER MERKEZİ