Kuvvetli rüzgar Edirne'de etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bölge tahmin ve Erken Uyarı merkezinden yapılan uyarıların ardından Edirne'de etkili olan fırtına sonrası vatandaşlar saatte 40 ila 60 kilometre hızla esen rüzgârdan yürümekte dahi güçlük yaşadı.

Kuvvetli rüzgar Edirne'de etkili oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bölge tahmin ve Erken Uyarı merkezinden Trakya’da beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarılarda bulunmuştu. Sabah erken saatlerden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı da olumsuz etkiledi.
         Meteoroloji Genel Müdürlüğünden verilerine göre Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da haftasonuna kadar kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağını kuvvetli rüzgarın güney yönünden saatte 40 ila 60 kilometre yer yer ise saatte 60 ila 80 kilometreye kadar çıkabileceği konusunda dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.
        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ağaç ve direk devrilmeleri, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ile ulaşımda aksaklıklara karşı tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulunuldu.
         Edirne’nin en işlek caddelerinden olan Saraçlar Caddesinde vatandaşlar kuvvetli rüzgar nedeniyle yürümekte güçlük yaşadı. Barış Karapaça