Kutlu Spor 24 madalya kazandı
Edirne Kutlu Spor Kulübü, Edirne Yeni Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Edirne Karate İl Şampiyonası'na katıldı. Kata ve kumite kategorilerinde mücadele eden minik sporcular, toplam 24 madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu.
Turnuvada mücadele eden 12 sporcu, 10 birincilik, 10 ikincilik ve 4 üçüncülük derecesi elde etti. Bu başarı, aylar süren disiplinli antrenmanların, kararlılığın ve inancın karşılığı olarak değerlendirildi.
Kulübün başarısının ardında, antrenör Sensei Fatih Kutlu’nun özverili çalışmaları dikkat çekti. 6 yaş ve üzeri sporculardan oluşan takım, hem performanslarıyla hem de centilmenlikleriyle izleyicilerden tam not aldı.
Turnuva sonrası yapılan açıklamada kulüp yetkilileri, karateyi sadece bir spor değil, aynı zamanda bir yaşam disiplini olarak gördüklerini vurguladı. “Her müsabaka bizim için bir gelişim adımı. Karate ruhunu sahaya taşımanın gururunu yaşıyoruz” denildi.
İşte Dereceye Giren Sporcular:
Kata Kategorisi:
Nehir Su Gülenç – 1.lik Deniz Cansu Karabulut – 1.lik Ayşe Hira Tütündü – 1.lik Elanur Odabaşı – 1.lik Karahan Mete Fırtın – 1.lik Arda Göktuğ Karaca – 2.lik Buğlem Aladağ – 2.lik Yağmur Feyza Kurtaran – 2.lik Keskin Makas – 2.lik Mavi Ada Yumuk – 3.lük
KUMİTE Kategorisi
Buğlem A. (Büyükler) – 1.lik Nehir Su Gülenç (Ümit) – 1.lik Yağmur Feyza Kurtaran – 1.lik Deniz Cansu Karabulut – 1.lik Elanur Odabaşı – 1.lik Doruk Deniz Çımrıcı – 2.lik Buğlem Aladağ (Ümit) – 2.lik Rüya Kaymak – 2.lik Ayşe Hira Tütündü – 2.lik Mavi Ada Yumuk – 2.lik Nehir Su Gülenç (Büyükler) – 2.lik Ali Ayaz Orbağ – 3.lük Karahan Mete Fırtın – 3.lük Arda Göktuğ Karaca (Ümit) – 3.lük