KORKUYLA BAŞLADI BAŞARILARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bulgaristan'da düzenlenen Uluslararası Sofya Yüzme Turnuvası'ndan Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) sporcusu Beyza Işık, üstün başarısı ile birincilik elde etti.

KORKUYLA BAŞLADI BAŞARILARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 yaşında başladığı yüzme sporu ile su korkusunu yenen Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) sporcusu Beyza Işık (12) adım adım başarıya koşuyor. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Işık, 28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bulgaristan'da düzenlenen Uluslararası Sofya Yüzme Turnuvasında büyük başarı elde etti. Turnuvaya katılan Edirneli yüzücü Beyza Işık, elde ettiği birincilikle hem hocalarını hem de ailesini gururlandırdı.
                Turnuvaya katılan Beyza Işık 200m Kelebek Stilde yüzerek 02 dakika 35 saniye 19 saliselik derecesi ile şampiyonadan birincilikle döndü. Edirne Yüzme Eğitim Merkezi sporcusunu başarısından dolayı tebrik ederken, Işık'ın ailesi de elde ettiği başarı karşısında duygu dolu anlar yaşadı.
                Yüzme sporunda başarılara imza atan Yüzme Sporcusu Işık'ın en büyük hayali milli forma ile devam etmek. Işık, 'Bulgaristan'da düzenlenen Uluslararası Sofya Yüzme Turnuvasından birincilikle dönmenin mutluluğunu yaşıyorum' dedi.
                Bu sporu yapmak isteyenlerin su korkusunu yenerek bir an önce yüzmeye başlamasını tavsiye eden Işık, su korkusunu yenmenin başarıyı da beraberinde getirdiğine belirti.
Kumru Öngün