Klasikten Tangoya konseri ilgiyle karşılandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu tarafından 'Klasikten Tangoya' adlı konser gerçekleştirildi.

Klasikten Tangoya konseri ilgiyle karşılandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Ocağı Caddesi'nde bulunan topluluk binasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu tarafından konser gerçekleştirildi. Düzenlenen "Klasikten Tangoya" konserine sanatseverler ilgi gösterdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen konserde sahne alan solist Fadıl Atik ve Gökçe Bahar Bahçe tarafından 14 şarkı seslendirildi.

Konserde Türk musikisinin önemli bestekarlarının eserlerini seslendirdiklerini belirten Topluluk Müdürü Gökçe Bahar Bahçe, "Klasik dönem müziklerinin ardından Neo klasik dönem eserleri icra ederek daha sora Türk tangolarının seçkin örneklerini seslendirdik. İlk bölüm de 7 eser 2. bölümde farklı bir konsept ile toplamda 14 eser icra edildi.” Dedi.

Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ