Kırkpınar Ağasının otelini kim bastı?

Edirne'nin Saros körfezinde turistik tesisleri bulunan Kırkpınar eski ağası ve iş insanı Mustafa Altunhan, sosyal medya hesabından önemli bir olayı duyurdu ve isyan etti. Altunhan, işletmesinin yılbaşı gecesi, kendilerini jandarma olarak tanıtan kimliği belirsiz üç kişi tarafından aranmak istendiğini açıkladı. Olaya tepki gösteren Altunhan, yetkililere seslenirken 'Benim şüphem, hükümete komplo kuruluyor. Devletimizi rencide etmek için bunu provokatörler mi yapıyor?' dedi.

Kırkpınar Ağasının otelini kim bastı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihi Kırkpınar eski Ağası ve iş insanı Mustafa Altunhan'ın Edirne'nin Keşan ilçesindeki turistik tesislerini yılbaşı gecesi kimliği belirsiz kişiler tarafından aranmak istendiği ortaya çıktı. Kırkpınar Ağası Altunhan, olayı sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu.

JANDARMA MI, DEĞİL Mİ?

Altunhan, videoda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Milletvekili Fatma Aksal'a seslenirken; kendilerini jandarma olarak tanıtan kimliği belirsiz sivil kişilerin tespit edilmesini istedi.

'PROVOKATÖRLER Mİ YAPIYOR?

Burada gerçekten ciddi bir video paylaşıyorum. Bir mağduriyet söz konusu. Sadece benim de değil, bir sürü insanın mağduriyeti söz konusu. Benim şüphem, devletimizi rencide etmek için bunu provokatörler mi yapıyor? Neden böyle oluyor? Sadece istediğimiz bu olayın aydınlatılması. Bu saate kadar Keşan Jandarma'yı, Keşan Emniyet Müdürlüğü'nü aradım. Diyorum ki böyle bir mağduriyetimiz var. Üç tane görevli ifade almak için geldi ama yine de bizim istediğimiz doğrultuda ifade alınmadı ve tanıkları dinlemeden gittiler. Neden olduğunu öğrenmek istiyoruz. Çok önemli bir konu. Bize bu yapılan herkese yapılıyor mu? Yılın ilk gününde böyle bir şey ile karşılaşmaktan hicap duyuyorum. Bu olayda bir provokatörlük mü var?' ifadelerini kullandı.

'HÜKÜMETE KOMPLO KURUYORLAR'

Bu yaşadığımız korkunç bir olay. Ben diyorum ki, hükümeti kötü göstermek için özellikle böyle komplo kuruyorlar. Devlet adamlarının kötü muamele yaptıklarını insanlara göstermek istiyorlar. Ama muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşamasam da, İçişleri Bakanımıza, Milletvekilimize, Valimize bu olayları anlatacağım. Bu bir provokatörlüktür. Altunhan, sosyal medyadaki hesabından yaptığı canlı yayın konuşmasının ardından yaşanan olayın tanıklarının ifadelerini ve olayı soruşturmak üzere gelen görevlilerle arasındaki diyaloğun kaydını da cep telefonu ile dinletti. Olayda sivil kişilerin odaları görmek istediği ve kapıları zorladıklarına dair iddialar dikkat çekti. 

Bakmadan Geçme