Kaymakam Kaya, Berat Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı

Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya Berat Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Kaya, tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutladı.

Kaymakam Kaya, Berat Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaymakam Kaya, Berat Kandili’ni yayımladığı mesajla kutladı. Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili’ni bu yıl buruk geçireceklerini belirten Kaya, 6 Şubat tarihinde yaşanan afetler nedeniyle çok üzgün olduklarını ifade etti.
              Kahramanmaraş merkezli depremlerin herkesi derinden etkilediğini aktaran Kaya, “Bu mübarek gecede bizler bu büyük afetten etkilenen vatandaşlarımız için dua ediyor, kardeşlerimizin acısını paylaşıyor, tüm imkânlarımızla yanlarında bulunarak destek olmanın gayretini gösteriyoruz.Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Bu gecede kulluğun mana sınırlarını yeniden yoklamalı, istikametimizi ve yöneldiğimiz hedefleri yeniden tanımlamalı, akıp giden zamana ve tükenen ömürlere yeniden yoğunlaşarak dostluklara daha fazla önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, küslükleri bitirmeli, iyiliği ve sevgiyi çoğaltmalı, yapılan hataları telafi yoluna gitmeliyiz.” Dedi.
              Kaya, depremler nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.
              Bu yıl idrak edilen Berat Kandili’nde depremzedeler için dua edilmesi gerektiğini vurgulayan Kaya, “Buna benzer afetleri bir daha yaşamamak için Yüce Allah'tan niyazda bulunmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; bu mübarek gecede deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyor, başta Süloğlulu hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemiz ve tüm Türk-İslam Aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor; sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.
              Haber Merkezi

HABER MERKEZİ