Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri ürünlerini tanıttı

Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri tasarladıkları ve ürettikleri ürünleri tanıttı. Kahvaltılı etkinlikte bir araya gelen kooperatif üyeleri, yaptıkları ürünlerin hakkında Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ın eşi Dilek Kırbıyık, Edirne Halk Eğitim Müdürü İlhan Dinç, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran Balı ve Kooperatif Başkanı Fatma Akay'a bilgi verdi.

Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri ürünlerini tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kalkınma Ajansları tarafından Türkiye genelinde yürütülen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Emeğimiz Kazanıyor projesinde yer alan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri, Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi Uygulama binasında düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi.

Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri etkinlik dâhilinde tasarladıkları ve ürettikleri ürünlere ilişkin bilgi verdi. Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi Uygulama binasında gerçekleştirilen etkinlikte kooperatif üyeleri tarafından üretilen ürünlerin örnekleri incelendi.

Gerçekleştirilen organizasyona Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ın eşi Dilek Kırbıyık, Edirne Halk Eğitim Müdürü İlhan Dinç, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran Balı, Kooperatif Başkanı Fatma Akay ve kooperatif ortakları katıldı. Etkinlik sonrası hatıra fotoğrafı çekildi. Umut Poyraz