Kacır, 'Edirne gönül belediyeciliğine hasret'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Edirne'de, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba'ya destek istedi. Kacır, Edirne'nin gerçek belediyecilikle tanışması gerektiğini belirtti.

Kacır, 'Edirne gönül belediyeciliğine hasret'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen “Kalkınma Ajansı Edirne Projeleri Açılış Töreni”ne katıldı.

Kacır, toplantıda Edirne’de hayata geçirilen projeleri anlattı.

Edirne’nin gerçek belediyecilikle tanışması gerektiğini söyleyen Kacır, “Edirne için Edirneliler için yeni hedefler koymaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. Serhat şehri olmak demek, öncü olmak demektir. Edirne’yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız. Edirne görüyoruz ki, maalesef gerçek belediyeciliğe, gönül belediyeciliğine hasret… Diyoruz ki; gelin 31 Mart’ta Edirne’de bu hasrete son verelim… Edirne gerçek belediyecilikle tanışsın, Türkiye Yüzyılı’nda yoluna güçlü devam etsin.” Dedi.

Edirne için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Kacır, “Biz bu şehrin yiğitliğini, cesaretini seviyoruz.  Biz bu kadim şehrin söz konusu millet ve memleket olunca hep en ön safta olan vatanperver insanlarını seviyoruz. İnanıyoruz ki inşallah Edirne, 31 Mart’ta tercihini sadece vatan ve millete hizmet aşkıyla çalışanlardan yana kullanacaktır. Ecdadın iftar şehri Edirne’de inşallah emanet ehil olana, Belgin hanıma teslim edilecek. Tarih boyunca şanlı akıncılar çıkaran, bileği bükülmez pehlivanlar yetiştiren Edirne için biz de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Bu kadim şehir Edirne’yi bir başka sevdiklerini aktaran Bakan Kacır, "Biz bu şehrin yiğitliğini, cesaretini seviyoruz.  Biz bu kadim şehrin söz konusu millet ve memleket olunca hep en ön safta olan vatanperver insanlarını seviyoruz. İnanıyoruz ki inşallah Edirne, 31 Mart’ta tercihini sadece vatan ve millete hizmet aşkıyla çalışanlardan yana kullanacaktır. Ecdadın iftar şehri Edirne’de inşallah emanet ehil olana, Belgin hanıma teslim edilecek. Tarih boyunca şanlı akıncılar çıkaran, bileği bükülmez pehlivanlar yetiştiren Edirne için biz de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ebru Yıldız Günenç

 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ