İlkokul öğrencileri yaptıkları resimleri sergiledi

Süloğlu halk Eğitimi Merkezi tarafından İlkokul öğrencileri için açılan Resim Kursunun sene sonu sergisi törenle açıldı. Törende açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Özgür Kaya ve öğrenciler kesti.

İlkokul öğrencileri yaptıkları resimleri sergiledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi’nde ilkokul öğrencileri için açılan resim kursunun sene sonu sergisi için açılış töreni düzenlendi. Törene katılan İlçe Kaymakamı Özgür Kaya açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesti. İlçe Kaymakamı Özgür Kaya'nın katılımıyla gerçekleşen törende kursa katılan öğrencilerin hünerleri sergilendi.

Açılışı yapılan sergide ilkokulda öğrenim gören 1.2.3. sınıf öğrencilerinin karakalem, yağlı pastel, kuru pastel, sulu boya teknikleri ile yaptığı resimler; mandala tasarımları, battal ebru, gelgit ebru, bülbül yuvası ebru ve hatip ebru çalışmaları ile kil malzemeli özgün tasarımlar yer aldı. Öğrencilerin eserleri, büyük beğeni topladı.

Açılışın ardından İlçe Halk Kütüphanesi'nde 3-6 yaş minik öğrencileri de ziyaret eden Kaymakam Kaya, çocuklarla resim yaptı ve oyun oynadı. Barış Karapaça