• Haberler
  • Edirne
  • İletişim Başkanlığı 200 Gazeteciyi İstanbul'da Bir Araya Getirdi

İletişim Başkanlığı 200 Gazeteciyi İstanbul'da Bir Araya Getirdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Uluslararası Medya Koordinatörlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen 'Medya Programı'nın İstanbul ayağı dolu dolu geçti.

İletişim Başkanlığı 200 Gazeteciyi İstanbul'da Bir Araya Getirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14-18 Temmuz 2025 tarihleri arasında gerçekleşen program kapsamında, yerli ve yabancı toplam 200 basın mensubu İstanbul’da bir dizi etkinliğe katıldı.

Programın İstanbul ayağında ilk olarak Hafıza 15 Temmuz Müzesi ziyaret edildi. 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlara ait kişisel eşyaların sergilendiği müzede duygusal anlar yaşandı.

Müze ziyaretinin ardından İstanbul Valiliği’ne geçen gazeteciler, İstanbul Valisi Davut Gül tarafından ağırlandı. Burada 15 Temmuz’un anlam ve önemi üzerine düşüncelerini paylaşan Vali Gül, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Gül, tüm basın mensuplarını tek tek uğurlarken, ziyaret İstanbul Valiliği önünde toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme