• Haberler
  • Edirne
  • İba 'STK'larla el ele ve istişare ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz'

İba 'STK'larla el ele ve istişare ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz'

Cumhur ittifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, 'Hep birlikte Edirne' sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. İba, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Edirne Şubesini ve Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinin evini ziyaret etti.

İba 'STK'larla el ele ve istişare ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Hep Birlikte Edirne' sloganı ile gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı İba, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Edirne Şubesini ziyaret etti.

Edirne Şube Başkanı Abdulkadir Akdi ve yönetimle görüşen İba, sivil toplum kuruluşlarıyla el ele ve istişare ile çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini belirtti.

Daha sonra Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinden Ebru Akıncı Akkılıç’ın hanesini ziyaret eden İba, misafirlerle sohbet etti.

İba, vatandaşların Edirne’den beklentilerini dinledi ve şunları kaydetti:

“Biz konuştuk onlar dinledi, onlar konuştu biz dinledik. Kalp kalbe, muhabbetle bir araya gelmek bizim için çok önemli. Tüm hemşehrilerimizle kurduğumuz bu sağlam bağı, daha da güçlendirecek, bu güzel gönül birliği ile Edirne’mizi en güzel noktalara getireceğiz.”       Haber Merkezi

HABER MERKEZİ