• Haberler
  • Edirne
  • Helvacıoğlu: 'Yeniden Keşan, yeniden Keşanlı kazanacak'

Helvacıoğlu: 'Yeniden Keşan, yeniden Keşanlı kazanacak'

Edirne'deki programın ardından AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, vatandaşlar ve partililer tarafından meşaleler, bayraklarla karşılandı.

Helvacıoğlu: 'Yeniden Keşan, yeniden Keşanlı kazanacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne Aday Tanıtım Toplantısı,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla gerçekleştirildi. Edirne’nin önemine dikkat çeken Erkan Kandemir, Keşan Belediye Başkan Adayı’nın Mustafa Helvacıoğlu olduğunu belirtirken, diğer ilçe ve belde adaylarını da tek tek açıkladı.

HELVACIOĞLU KEŞAN’DA KARŞILANDI

Edirne’deki programın ardından AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, vatandaşlar ve partililer tarafından meşaleler, bayraklarla karşılandı.

Helvacıoğlu, Dörtyol Kavşağı’nda oluşturulan araç konvoyu ile AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı’na geldi.

“HIZ KESME KEŞAN”

Burada konuşan Helvacıoğlu, 5 yıldır yatırım diliyle, hizmet diliyle ve gönül diliyle konuştuklarını belirterek, “Lütfettiğiniz görevde, bir hizmetkar olarak, pandemiye, asrın felaketine ve meclisteki engellemelere rağmen durmadan ve yorulmadan çalıştık. Malumunuzdur ki sadece oy verenlerin değil, sizin ve tüm Keşanlıların Belediye Başkanı olarak Keşan’da ilklere, enlere, rekorlara imza attık. Yaptıklarımızın referansıyla, şimdi Keşan’ımızı daha güçlü bir dönem, siz Keşanlıları daha büyük yatırımlar ve eserler bekliyor. ‘Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir şehir olmak için yeniden kolları sıvadık. 1 Nisan’da ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz. Keşan’ın ikici yüzyılına girdiğimiz bu anda 100 projeyle, hizmet ve eser belediyeciliğine yeniden talibim. Devletimizin desteği, hükümetimizin gücü ve birlikteliğimizle yeniden başaracağız. Bölgenin tartışmasız lideri yaptığımız Keşan’ın, ikinci dönemde Türkiye’nin parmakla gösterilen model ilçesi olması sizin desteğinize bağlı. Gayret bizden, teveccüh Keşan’dan, takdir Allah’tan. 31 Mart akşamı ‘Gönül Belediyeciliği’ başlayacak, kimse kaybetmeyecek. Kazanan yeniden Keşan, kazanan yine Keşanlı olacak. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımıza, Milletvekilimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, teşkilatlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olarak ilk dönem görevimizi yere getirdik. Allah izin verirse Cumhur İttifakı olarak hep birlikte yola çıkacağız. Hazırız, kararlıyız. Birinci dönem bitti. Hiç durmadık, 24 saat çalıştık. İyi günde de kötü günde de her zaman yanınızda olduk. Biz siyaseti hizmetin arkasına koyduk. Önce hizmet dedik, aşkımız Keşan dedik. Tüm Keşan’ın oyuna talibim. Ben Keşan ittifakı için yola çıktım. Keşan’ı daha iyi yerlere hep birlikte taşıyacağız. Bizler 5 yıl Keşan için alın teri döktük. Belediye çalışanlarımızı unutamam. Onlar da bizlere hizmet yolunda katkı verdiler. Belediyecilikte Trakya’ya önder, Türkiye’ye örnek olduk. Keşan’ın birlik ve beraberliğine ihtiyaç var. Biz sadece Cumhur İttifakı’nın oylarına değil, CHP’nin de İYİ Parti’nin, tüm partilerin de oylarına talibiz. Yeniden Keşan, yeniden Keşanlı kazanacak. Hız kesme Keşan.”  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ