• Haberler
  • Edirne
  • İba, 'Şimdi Edirne'yi kadın eliyle güzelleştirme zamanı'

İba, 'Şimdi Edirne'yi kadın eliyle güzelleştirme zamanı'

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Edirne'nin ilçe ve beldelerdeki AK Parti Belediye başkan adayları belli oldu. Adaylar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in katıldığı toplantıda adaylar tek tek tanıtıldı.

İba, 'Şimdi Edirne'yi kadın eliyle güzelleştirme zamanı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne Aday Tanıtım Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla kentteki bir tesiste yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba,  yaklaşık 5 yıldır Edirne’nin her bir köşesinde, her bir mahallesinde birlikte ayak izinin olduğu teşkilat üyeleri ve partililere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

“DAHA İYİ BİR EDİRNE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Edirne'yi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacaklarının sözünü veren İba, “vatandaşların arzu ettiği gibi vazife başındayız ve bundan sonra da daha iyi bir Edirne için çalışacağız. Okullarında büyüdüğüm, sokaklarında hayaller kurduğum, binlerce anı biriktirdiğim, anne olarak çocuklarımı büyüttüğüm ve iş insanı olarak hizmet ettiğim Edirne’de bugün Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.  Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

İba, daha önceki görevi olan İl başkanlığı döneminde her vatandaşla, esnafla, kadınlarla, gençlerle ve yaşlılarla uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduklarını belirtti.

“EDİRNE’Yİ SİYASİ TARTIŞMALARLA AYRIŞTIRMAYA DEĞİL BİRLEŞTİRMEYE ADAYIZ”

Edirne’yi kadın eliyle güzelleştirme zamanı olduklarını söyleyen İba, "Sorunlarını, beklentilerini dinledik.  Şimdi bu biriktirdiğimiz bilgi ve tecrübeyi hizmete dönüştürme zamanı. Şimdi Edirne’yi kadın eliyle güzelleştirme zamanı. Şimdi Edirnelilerin sesine ses, sözüne söz olma zamanı. Şimdi hep birlikte kenetlenerek Edirne’nin kaybolan yıllarını geri getirme zamanı. Biz, gençliğimize, heyecanımıza, tecrübemize, çalışkanlığımıza ve yanımızda olan değerli teşkilatımıza güveniyor ve inanıyoruz. Biz her bir ilçemizin hizmet belediyeciliği ile tanışma vaktinin geldiğine inanıyoruz. Biz, ilçe ilçe tüm adaylarımızla! Edirne’yi siyasi tartışmalarla ayrıştırmaya değil

birleştirmeye adayız. Edirne’yi kalkındırmaya, Balkanların ticaret ve kültür merkezi yapmaya adayız! Edirne'yi birlik ve beraberliğin, huzurun şehri yapmaya adayız! Edirne'yi her bir sokağı ile,

yemyeşil, tertemiz bir şehir yapmak için adayız! Her bir vatandaşımızın sesi, soluğu olmak için adayız.” Dedi.

“EDİRNE'NİN HİZMET BELEDİYECİLİĞİNİ TERCİH EDECEĞİNE İNANCIMIZ TAM”

Edirne’nin artık vatandaşın sesini duyan yerel yönetim anlayışı istediklerini dile getiren İba, “biliyoruz ki; Edirne artık, hizmetin, sağduyunun sesini duymak istiyor! Edirne artık, vatandaşın sesini duyan yerel yönetim anlayışını istiyor! Edirne, hak ettiği değere kavuşmak istiyor. Bugün burada, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak söz veriyorum, İlçe Belediye Başkan Adaylarımızla birlikte Edirne'yi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız! Bu duygu ve düşüncelerle Edirne'nin hizmet belediyeciliğini tercih edeceğine inancımız tamdır. Tüm adaylarımızla daha önce Havsa'da, Lalapaşa'da, Keşan'da hizmet belediyeciliğini nasıl gösterdiysek bugün de Edirne ve tüm ilçelerinde en güzel hizmetleri, en güzel yatırımları getireceğimize yürekten inanıyoruz.” İfadelerini kullandı. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ