İba, Şehir Buluşmaları Programını Anlattı

'2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programında konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı Edirne'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. İba, 'Keşan'dan Lalapaşa'ya kadar tüm ilçelerimizde, esnaflarla, kooperatiflerle, üreticilerle, fabrikadaki işçilerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz.' Dedi.

İba, Şehir Buluşmaları Programını Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programının Edirne ayağı gerçekleştirildi. Kentte bir otelde gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, çevre illerden gelen milletvekilleri ve merkez karar yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Program kapsamında kentin hemen her noktasında vatandaşlarla bir araya geleceklerini dile getiren İba, düzenlenecek programın içeriğini ve detaylarını anlattı.

İba, 'Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar'ın da katılımıyla Edirne Savunmasında en büyük tabyalardan olan '˜Hıdırlık Tabyalarında gençlerle tarihi ve savunma sanayiini konuşacağız. Keşan'dan Lalapaşa'ya kadar tüm ilçelerimizde, esnaflarla, kooperatiflerle, üreticilerle, fabrikadaki işçilerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, İl Koordinatörümüz Seda Gören Bölük ve tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.' Dedi.

Program konuşan AK Parti MKYK Üyesi TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, ise parti olarak çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini dile getirdi. Aksal, '2023 yılı bütçe teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Bu bütçe bizim AK Parti hükümetleri olarak 21. Bütçemiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olarak da 5. Bütçemiz. Öğrencisinden, emeklisine, çalışanından, işçisine ve işverenine kadar bütün kesimleri kapsayan bir bütçe olacak.' Dedi. Ebru Yıldız Günenç