• Haberler
  • Edirne
  • İba, il yönetimi ve gençlerle fikir alışverişinde bulundu

İba, il yönetimi ve gençlerle fikir alışverişinde bulundu

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı başkanlığında gerçekleştirilen haftalık il yönetim kurulu toplantısı ile İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları Haftalık Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

İba, il yönetimi ve gençlerle fikir alışverişinde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Edirne İl Yönetim Kurulu haftalık toplantısı, İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya eşlik eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmalarına ilişkin il yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Haftalık teşkilat faaliyetlerinin değerlendirildiği  toplantıda yapılması planlanan çalışmalar görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

İl yönetimi ile yapılan çalışmalarla ilgili görüşme yapan İba, "Hedeflerimiz büyük. Amacımız net! Edirne’de yaşayan, Edirne’yi ziyarete gelen her bir vatandaşımız, bu şehirde mutlu ve huzurlu zaman geçirecek! Ayrım yok! Ayrıştırmak yok! Birlik var! Kardeşlik var!" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Buradaki toplantının ardından AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı ile birlikte İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları Haftalık Yönetim Kurulu toplantısına katılan İba, gençlerle bir araya geldi.

Yapılan çalışmalarla ilgili İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu'dan bilgi alan İba, gençlerin daha iyi bir geleceğe kavuşmaları iş imkanları ve istihdamın arttırılmasına yönelik projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

"GENÇLİK İÇİN, GENÇLİKLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ"

Gençlik için, gençlikle birlikte çalıştıklarını söyleyen İba,  "Edirne’ye hizmet etmeye başladığımız ilk günden bu yana bizi asla yalnız bırakmayan, tüm enerji ve vizyonlarıyla yanımızda olan; Edirne’ye hizmetkar olmak için çıktığımız bu yeni yolda da daima omuz omuza çalıştığımız genç kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum.  Öyle güzel bir Edirne’yi hep birlikte kuracağız ki, genç, yaşlı, çocuk, kadın. Her kesimden, her bir hemşehrimizle bu şehri huzur içinde yaşayacağız!" ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ