• Haberler
  • Edirne
  • 'Edirnespor camiasına yapılan bir haksızlıktır'

'Edirnespor camiasına yapılan bir haksızlıktır'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirnespor'un içerisinde bulunduğu mali krizden çıkmasına yardımcı olmasını eleştiren İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'ye cevap verdi.

'Edirnespor camiasına yapılan bir haksızlıktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirnespor'un içerisinde bulunduğu mali krizden çıkmasına yardımcı olmasını eleştiren İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'ye cevap verdi. İba; " İYİ Parti adayı sayın Hamdi Sedefçi’nin Edirnespor camiasının bizlere olan teşekküründen rahatsız olması şahsımı geçtim en başta Edirnespor’a yapılan bir haksızlıktır" dedi. 

Edirnespor'un içerisinde bulunduğu mali krizden çıkmasına yardım eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba'ya kulüp tarafından sosyal medyadan teşekkür edilmişti. Ancak İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, Edirnespor'un krizden çıkmasına İba'nın yardımcı olmasını siyasi bir ranta çevirmeye çalışarak eleştirilerde bulunmuştu.

İBA ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Edirnespor'un maddi krizden çıkmasına bakanlık nezdinde yaptığı girişimlerle yardımcı olan İba'ya  teşekkürlerini ileten kulüp, sıkıntılı dönemi geride bıraktıklarını belirterek sosyal medya hesaplarından İba'nın kulübe sahip çıktığını ve elini taşın altına koyarak destek olduğunu belirten mesaj yayımlamıştı.

İBA, EDİRNESPOR’A YAPILAN DESTEK HABERLERİNİ ELEŞTİREN SEDEFÇİ'YE CEVAP VERDİ

Sedefçi'nin teşekkürden rahatsız olmasının Edirnespor’a yapılan haksızlık olduğunu belirten İba, "Şehrimizin ortak değerlerinden Edirnespor’umuzun içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle destek olma adına bakanlığımızla görüşmeler gerçekleştirip takımımızın sıkıntılarının rahatlamasına vesile olduk. Gönlü büyük Edirnespor camiasının sosyal medya hesabından bizlere etmiş olduğu teşekkür bizleri mutlu etti. İYİ Parti adayı sayın Hamdi Sedefçi’nin Edirnespor camiasının bizlere olan teşekküründen rahatsız olması şahsımı geçtim en başta Edirnespor’a yapılan bir haksızlıktır" dedi. 

"BU NEZAKETTEN RAHATSIZLIK DUYMAMAK GEREKİR"

Edirne'yi sporun önde gelen şehirlerden biri yapmak için çalışmaya devam edeceklerini aktaran İba, "Hiçbir medya ortamında “cebimizden destek olduk” gibi bir ifademiz bulunmadığı gibi Edirnespor camiamızın da böyle bir ifadesi olmamıştır. Takımımızın gösterdiği bu teveccüh bir incelik ve bir nezakettir. Bu nezaketten rahatsızlık duymamak, siyaset üretmemek gerekir. Zira Edirnespor tüm Edirne’miz için siyaset üstüdür ve kırmızı çizgimizdir. Bugüne dek olduğu gibi bugünden sonra da Edirne’mizdeki profesyonel ve amatör tüm spor kulüplerimiz için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Edirne’mizi Türk sporunun önde gelen şehirlerinden biri yapmak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ