İba 'Biz yeni Edirne için adayız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

İba 'Biz yeni Edirne için adayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin her bir mahallesinde her bir sokağında adım atılmadık yer bırakmayan İba, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyip not alıyor.

‘Elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak’ diye söz veren İba, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İba, Yeni Sanayi Sitesi esnafınız ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Esnafların her koşulda her zaman fikirlerine değer verdiklerini ifade eden İba, “Artık pek çoğuyla tanışıyor, pek çoğuyla birbirimizi tanıyoruz Destekleri, objektif ve gerçeği gören görüşleri için hepsine çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Edirne Motorclu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Aydın Gülsan’ı ziyaret eden İba, zor bir mesleğe sahip olan vatandaşların ihtiyaçlarını, beklentilerini dinleyip not aldı.

"BİZ YENİ EDİRNE İÇİN ADAYIZ"

İba, Göztepe Futbol Okulu 25 Kasım Kız Futbol Takımının antrenmanını izledi.

Sporcuların aileleriyle sohbet eden İba; "Biz bu güzel çocuklara, gözleri kadar pırıl pırıl bir Edirne kazandırmak için adayız… Biz, geleceğimizin Edirne'sini, sporla, sanatla, bilimle, eğitimle, gelişimle var etmek için adayız. Biz, Yeni Edirne için adayız." Dedi.

"EDİRNE'MİZ İÇİN TURİZM PROJELERİMİZ HAZIR"

Ulus Otel İşletmecisi Hasan Güneş ve personeli ziyaret eden İba, otel misafirleriyle de görüştü.

Edirne'nin turizm potansiyeli en yüksek illerden biri olduğunu belirten İba, "O zaman bize de bu potansiyeli ortaya çıkarmak düşer…Yeni turizm rotamız, festivallerimiz, kültür sanat etkinliklerimiz ve turizm projelerimiz hazır… Biz de hazırız! Edirne’miz de hazır! Geri sayım başladı…" ifadelerini kullandı.

"EDİRNE'DE Kİ DEĞİŞİM İLE HERKES MUTLU OLACAK"

İba, Bostan Pazarı esnafı ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Bostan Pazarı ziyaretinin her zaman ki gibi çok keyifli geçtiğini aktaran İba, "Bizleri bağrına basan, artık değişim isteyen hemşehrilerim… Edirne’mizi öyle bir değişim ve gelişim bekliyor ki… Hiçbir ayrım gözetmeksizin, hepimiz mutlu olacağız, tüm Edirne’miz mutlu olacak…" dedi.

İba, son olarak Kıyık Caddesi’ndeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Sohbetlerine ortak olup çaylarını içtiklerini söyleyen İba, samimi ve sıcak karşılamaları için vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ