• Haberler
  • Edirne
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edirne'de hava çok farklı esiyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edirne'de hava çok farklı esiyor'

Edirne'nin Keşan İlçesinde AK Parti heyeti tarafından miting düzenlendi. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan vatandaşların isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting alanında toplanan vatandaşları selamladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edirne'de hava çok farklı esiyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlerle kısa süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden siyasi partiler vatandaşlar iel bir araya gelerek destek istiyor. AK Parti heyeti tarafından Edirne'nin Keşan ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde miting gerçekleştirildi.

Mitinge katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda toplanan kalabalığa seslendi.

Vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı.

El ele vererek Edirne’yi çok farklı yerlere taşıyacaklarını ifade eden Erdoğan, “Edirne merkezde Belgin kardeşimin belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan ile Edirne el ele verecek. İnanıyorum ki Mustafa kardeşime bu dönemde de belediye başkanlığını kazandırmak suretiyle Keşan'ı emin ellere teslim etmiş olacaksınız. Bildiğiniz gibi İstanbul'da CHP 5 yıl kaybettirdi bize ama Keşan'ı sizler Mustafa Bey'e teslim etmek suretiyle, Keşan emin ellerde oldu. Bu dönemde de inşallah Edirne'de de hava çok farklı esiyor. Orada da inşallah Belgin kardeşimiz belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan, Edirne el ele verecek ve Edirne'yi çok farklı yere taşıyacaksınız. 1 haftamız var, durmak yok yola devam.” Dedi.  Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ