Hatipler, 'Gençlerin ufkunu değiştirecek ve geliştirecek çalışmalara imza atacağız'

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlere sayılı günler kala, AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın farkı kapanmayacak şekilde açtığını söyledi.

Hatipler, 'Gençlerin ufkunu değiştirecek ve geliştirecek çalışmalara imza atacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler İlçe ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında esnafların halini hatırını soran Hatipler, sorunlarını ileten vatandaşlara, bu sorunlara çözümler üretmek için çok çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, Edirne'de seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı Vizyonu'nun seçmenlerden onay alarak hayata geçeceğine inandığını söyledi.

Gençlerin ve tüm insanların ufkunu değiştirdiklerini ve geliştirdiklerini vurgulayan Hatipler, “Edirne’de AK Parti milletvekili adayları ve Cumhur İttifakı adayları olarak girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmamaya kadar var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı Vizyonu seçmenden onay alarak hayata geçecek ve Türkiye daha büyük, daha iddialı olarak gelecek yıllara hazırlanacak” dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ