• Haberler
  • Edirne
  • Göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 6 şahıs tutuklandı

Göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 6 şahıs tutuklandı

Edirne'de Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen 2 farklı operasyonda 4, dolandırıcılıktan çok sayıda suç kaydı bulunan baba-oğul da dahil olmak üzere toplamda 6 kişi tutuklandı.

Göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 6 şahıs tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyonlar gerçekleştirildi.

Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri Edirne gişelere 10 kilometre kala şüphelendikleri iki aracı durdurmak istedi.

Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan iki araç ekipler tarafından yakalanarak araç içerisinde S.Ç ve İ.Y.Ç şahıslar hakkında yapılan kimlik ve gbt sorgulamasında şahısların baba ve oğul olduğu tespit edildi.

Şahıslardan S.Ç ve İ.Y.Ç’nin dolandırıcılıktan çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Göçmen kaçakçılığı faaliyetinde bulunan baba-oğulu yurt dışına kaçırmaya çalışan araç sürücüsü şüpheli M.A ,E.İ ve aracı kiralayan F.T isimli 3 şahıs gözaltına alındı.

Ardından şüpheli M.A ,E.İ ve aracı kiralayan F.T isimli 3 şahıs adliyeye sevk edildi.

Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca dolandırıcılıktan çok sayıda suç kaydı bulunan baba-oğul da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan ekipler tarafında Edirne gişeler mevkiinde durumundan şüphelenilen taksi durduruldu. Takside yapılan aramada 11 yabancı uyruklu göçmen şahıs yakalandı.

Gözaltına alınan taksi sürücüsü E.D adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN