'GENÇLER, AK PARTİ DİYOR'

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya geldi.

'GENÇLER, AK PARTİ DİYOR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle buluştu. Kafeteryaları gezen Hatipler gençlerden olumlu tepkiler aldığını söyledi.
              Hatipler, ilçelerde esnaf ve gençlerle işbirliği yaparak mahallelerde çalışmalar gerçekleştiriyor. Gençlik buluşmalarına da katılan Hatipler, kafeteryaları ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Sosyal medyada yürüttüğü çalışmalar da oldukça ilgi görüyor ve gittiği her yerde vatandaşların destek ve ilgisini kazanıyor.
              Seçim çalışmalarından oldukça memnun olduğunu belirten Hatipler, “Bizler ziyaret ettiğimiz yerlerde dostlarımızın yanına uğrayarak onlarla sohbet ediyor ve AK Parti'nin Türkiye'nin yüzyılını inşa etmek için yürüttüğü çalışmaları anlatıyoruz. Esnaflarımızı da ziyaret ederek bol kazançlar diliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın isminden bahsettiğimizde vatandaşlarımızın gözlerindeki sevgi ve saygıyı hissediyoruz. Kendisi milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahip olduğu için onun arkasında siyaset yapmanın gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve Türkiye Yüzyılı hedefi için yürüttüğü çalışmalar bizleri de heyecanlandırıyor ve 14 Mayıs seçimlerinde zaferle çıkarak bu yolda ilerlemeye devam edeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.
              14 Mayıs'ta da Edirne halkının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye en güçlü desteği vereceğini ifade eden Hatipler, “Türkiye Yüzyılı hedefimize, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve gençlerimizin çalışmalarıyla daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz. Bu milletin feraseti sandıkta tecelli edecektir” dedi.
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ