AK Parti Edirne Milletvekili Adayları sıkılmadık el bırakmıyor

AK Parti'de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki Milletvekili Adayları Enez ve İpsala ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ve beraberindeki Milletvekili Adayları ilçe, köy ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Edirne Milletvekili Adayları sıkılmadık el bırakmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan İba ve AK Parti Edirne Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Enez Merkez ve Enez’e bağlı köylere ziyaret gerçekleştirdi.

              Enez’e bağlı Çataltepe Mahallesi, Büyükevren ve Sultaniçe köylerine ziyarette bulunan heyet 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için vatandaşlardan destek istendi.

              Köy ve mahalle muhtarlarıyla da görüşen heyet 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin önemine dikkat çekti.

              İba, vatandaşlarla sohbetinde “Türkiye Yüzyılı”nın önemine dikkat çekerek seçimlerde vatandaşların desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

              Başkan İba, "Yeni Türkiye Yüzyılı'nda, büyümeye ve gelişmeye devam eden, yerli ve milli kaynaklarla, yerli sanayisiyle, milli üretimiyle dünya devletleri arasına giren bir Türkiye için, doğru karar belli. Doğru karar, 20 senede ülkemizi sağlıktan eğitime, sanayiden sosyal hizmetlere her alanda yepyeni bir boyuta taşımış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun izindeki ekibi AK Partidir. Vatandaşımız da her tür algı oyununa rağmen bu doğru kararın bilincindedir ve 14 Mayıs günü sandıkta da iradesini gösterecektir" şeklinde konuştu.

              “BAŞKAN İBA ÇİFTÇİYE CUMHURBAŞKANI'NIN MÜJDESİNİ GETİRDİ”

              AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba İpsala’ya bağlı Paşalı Mevkiindeki çeltik üreticileri ile bir araya geldi.

              Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile onaylanan ve Erdoğan'ın müjdelerinden olan 2023 yılı tarımsal sulama ücretlerinin yüzde 50’sinin devlet tarafından karşılanacağı haberi, çiftçilerin yüzünü güldürdü. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çiftçilerin üretmesi için devlet desteğinin süreceği yönünde mesaj verdi.

              Tarımda kullanılan suyun yüzde 50’sinin devlet tarafından karşılanacağını dile getiren İba, “Şu an İpsala Paşalı’dayız üreticilerimizle bir aradayız.  Cumhurbaşkanımızın üreticilerimize vermiş olduğu tarımda kullanılan suyun yüzde 50'sinin devlet tarafından karşılanacağı müjdesi üreticilerimizi çok memnun etti. Çeltik üretiminin en yoğun yapıldığı Paşalı'da üreticilerimizle bir araya geldik. Üreticilerimiz de Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyor. Hayırlı, bereketli bir sezon diliyoruz.” Şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ