Galip Aykaç'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Perakende gıda sektöründen temsilcilerin katıldığı '7.Private Label Zirvesi'nde Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç tarafından yapılan açıklamalar sosyal medyada tepki topladı. Sosyal medyada Aykaç hakkında binlerce paylaşım yapıldı.

Galip Aykaç'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç tarafından yapılan, “Biz bu ülkenin temel taşıyız. Bizi yerinden oynatmaya da kimsenin gücü yetmez. Bize bakarak bu ülkeye bir tuğlada ben koyayım, memleketin temeline bir harçta ben atayım demeyen, bir dikili ağacı olmayan insanlar bu yakıştırmaları yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz.”

Aykaç’ın yaptığı açıklamalara bir televizyon programında cevap veren Türk dizi ve sinema oyuncusu Hakan Ural sosyal medyada viral oldu.

“Onların ödediği bedelin zekatı olamazsın”

Ural yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi vatanseverlerin ideolojik olarak oluşturduğu, senelerden beri bu ülkeye devletin istikrarı için mücadele ederek karşılığı akılla izah edilemeyecek bedel ödemişlerin bir arada olduğu bir oluşumdur. Hiç kimsenin aklı, fikri, vicdanı onların bu ülke için ödediği bedele yetmez. Sen bir değil bin tane market üzerinden tarif yapmaya kalksan onların ödediği bedelin zekatı olamazsın.” İfadeleri yer aldı.

Binlerce paylaşım yapıldı

Bir televizyon programında Aykaç’ın sözlerine sert bir şekilde tepki gösteren Hakan Ural’ın kesit videosu sosyal medyada viral oldu. Binlerce kişi Ural’ın yaptığı açıklamayı paylaşarak Galip Aykaç’a tepki gösterdi.

“En iyi cevap Türk halkından gelecektir”

Aykaç’ın açıklamalarını sert sözlerle eleştiren 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, “Bu ülkenin temel taşı sadece Türk Milleti’dir. Türk Milleti’nin gücü her taşı yerinden oynatmaya geçmişte de yetmiştir şimdi de yeter. Sizler milletin cebini soymaya devam edin. Sizlere en iyi cevap yine halkımızdan gelecektir. Yaptığı açıklamada ‘ahlaksızlar, densizler’ sözlerini sarf ediyor. Kendisi ahlaksızdır ve densizdir. ” ifadelerini kullandı.