Vali Kırbıyık TEMAD'ı Ziyaret Etti

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindeki heyet Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şubesini ziyaret etti. Vali Kırbıyık dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Kırbıyık TEMAD'ı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şubesini ziyaret eden Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberindeki heyet dernek başkanı Aydın Bildiş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Vali Kırbıyık ve beraberindeki heyet dernek faaliyetleri hakkında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş’ten bilgi aldı. Vali Kırbıyık ve beraberindeki heyet, Vatan ve Millet aşkı ile uzun seneler boyunca ülkeye hizmet eden emekli astsubaylara gösterdikleri üstün özveri ve başarıdan dolayı teşekkür etti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şubesi’ne yapılan ziyarette Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve İl Sağlık Müdürü Dr. M. İshak Yıldırım da eşlik etti. Vali Kırbıyık’a teşekkür eden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, Yönetim Kurulu üyeleri, heyetin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını iletti. Ebru Yıldız Günenç